Waarom Van den Berk Projecten?


Wie wij zijn

Sinds begin 2017 is Van den Berk Projecten met ongeveer 15 vaste werknemers en een diversiteit aan eigen materieel werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw en de inrichting van tuinen, parken en terreinen. Onder de activiteiten van ons bedrijf vallen naast de reguliere werkzaamheden ook verschillende specialistische werkzaamheden. Door de combinatie van onze vakkennis en een flexibele instelling kunnen wij optimaal tegemoet komen aan de specifieke wensen van zowel de overheid als bedrijven en particulieren.

Daadkracht

Heden ten dage speelt tijd een essentiële rol binnen onze samenleving. Het is daarom van het grootste belang om daadkrachtig te kunnen optreden. Doordat wij binnen onze organisatie beschikken over vakbekwame medewerkers op zowel organisatorisch gebied als in de uitvoering is het mogelijk dat een project op korte termijn ook daadwerkelijk tot uitvoer wordt gebracht.

Kwaliteit

Om dit te kunnen bieden hebben wij vakbekwame werknemers en een uitstekende kennis van zaken in huis. Door deze kennis van zaken zijn wij ook een goede partner om in de ontwerpfase in te schakelen. Hierdoor kunnen wij uw ideeën direct op hun praktische haalbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid beoordelen. Daarnaast weten onze adviseurs abstracte ontwerpen voor u om te zetten in een duidelijk beeld van het mogelijke resultaat.

Flexibiliteit

Door onze platte bedrijfsstructuur en korte communicatielijnen hebben wij als bedrijf een flexibele instelling. Zo kunnen wij u als klant optimaal van dienst zijn. Dankzij deze flexibele instelling variëren onze werkzaamheden van startende projecten tot onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Dit kunnen zowel grote als kleine opdrachten zijn: Van den Berk Projecten past zich moeiteloos op u aan.