Tuinen, parken & terreinen

Tuinen, parken en terreinen hebben een belangrijk aandeel in de werkzaamheden die Van den Berk Projecten uitvoert. Wij realiseren zowel kleine tuinen als grootschalige bedrijventerreinen, waarvoor we we naast de mankracht van onze werknemers ook materieel zoals mobiele kranen, shovels of minigravers inzetten.

Indien gewenst kunnen wij de realisatie vanaf het ontwerp tot aan de uitvoering in handen nemen, zodat de verschillende fases naadloos op elkaar aansluiten. Naar uw wens voeren wij de werkzaamheden uit op basis van een overeengekomen offerte of op basis van nacalcuatie. Door middel van korte communicatielijnen, vakmanschap en een creatieve blik zorgen wij ervoor dat uw wensen realiteit worden.


De afgelopen jaren hebben wij verschillende tuinen, parken en terreinen ingericht voor zowel particulieren als bedrijven. Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:

  1. Ontwerp
  2. Tuininrichting
  3. Realisatie van parken
  4. Aanleg van bedrijfsterreinen

Wilt u meer weten over onze tuinen, parken en terreinen? Kijk eens bij onze referentieprojecten of neem contact met ons op!

Contact

Wilt u meer weten over onze tuinen, parken en terreinen of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!


 

Sluisweg 33 
5469 PC ERP 
0413 - 212 512 
info@berkprojecten.nl