Bedrijfstuin Veghel

Dit project is een combinatie van een particuliere- en bedrijfstuin. De voor- en achtertuin zijn voor particulier gebruik, het gedeelte aan de zijkant is als bedrijfstuin ingericht.

De belangrijkste functie van de bedrijfstuin is parkeergelegenheid. Deze is gerealiseerd in de vorm van halfverharding met daarin twee parkeerplaatsen die zijn aangeduid met symbooltegels. Daarnaast zijn er meerdere fietsbeugels geplaatst, zodat fietsen op een nette manier gestald kunnen worden.

In het particuliere gedeelte van de tuin zit veel hoogteverschil. Het hoogteverschil wordt opgevangen door middel van stapelblokken en trappen. De stapelblokken vormen naast een keermuur ook meteen de basis van verhoogde bloembakken. In de tuin is verder plaats gemaakt voor een verlaagde zithoek en een kunstgazon.

 

Meer informatie