Terreininrichting rondom nieuw bedrijfspand, te Erp

Voor dit nieuwe bedrijfspand heeft Van den Berk Projecten een terreinontwerp gemaakt en in de periode van eind 2017 tot begin 2018 os de nieuwe terreininrichting gerealiseerd. De twee belangrijkste aandachtspunten waren het creëren van voldoende parkeerplaatsen en het aankleden van het bedrijfspand door middel van groenvoorziening. 

Naar aanleiding van een door ons aangeleverd ontwerp is er in een kort tijdsbestek veel werk verzet, zodat bij de opening van het nieuwe bedrijfspand ook de buitenruimte gereed zou zijn. Naar tevredenheid van de opdrachtgever is dit gelukt en inmiddels wordt er van de parkeerruimte volop gebruik gemaakt. Ter aankleding van het bedrijfspand zijn hagen van Acer campestre (Veldesdoorn) gezet. In de plantvakken staat Carex morrowi 'Ice Dance' (Zegge) met daartussen Lijsterbessen (Sorbus aucuparia 'Fastigiata').

De rijbaan en parkeervakken zijn gerealiseerd met antraciete betonstraatstenen. Om de parkeervakscheidingen duidelijk te maken is gebruik gemaakt van witte betonstraatstenen. Rondom het gebouw is ervoor gekozen om een strook met antraciete Ardenner split toe te passen. De strook zorgt voor een duidelijke afscheiding tussen de rijbaan en het kantoor. Dit is nodig aangezien het dak van het kantoor ongeveer 80 centimeter oversteekt. Om tegen te gaan dat vrachtwagens tegen het dak op de hoek van het kantoor rijden, is een paaltje in de grindstrook gezet.

Meer informatie