Bent u geïnteresseerd in Tuinontwerp?

Neem dan contact met ons op:

Vrijblijvend adviesgesprek

Tuinontwerp

Een doordacht en creatief ontwerp is essentieel om uw buitenruimte om te toveren tot een ruimte waarin u zich prettig voelt. Uiteraard zijn uw wensen hierin leidend, maar er dient ook zeker rekening gehouden te worden met andere zaken. Denk hierbij aan omgevingsfactoren, materiaalgebruik, uitstraling van bijbehorende bebouwing en de bestaande ondergrond. Van den Berk Projecten inventariseert deze factoren en verwerkt ze samen met uw wensen in een passend ontwerp.

Om tot een ontwerp te komen dat uw volledige goedkeuring heeft maken wij eerst een voorlopig ontwerp. Hierop ontvangen wij graag feedback van u, zodat we samen tot een definitief ontwerp komen. Zodra het ontwerp definitief is kunnen wij dit indien gewenst uitbreiden met 3D beelden, zodat u een beter beeld krijgt van het eindresultaat. Daarnaast is er de mogelijkheid dat wij een beplantingsplan of maatvoeringsplan opstellen.

Heeft u ontwerp plannen en kan u onze hulp hierbij gebruiken? Neem dan contact met ons op, zodat we vrijblijvend uw ideeën kunnen bespreken.

Bekijk onze diensten