Tuinen


De tuin is het verlengstuk van uw woning. Een ruimte waarin wordt genoten, uitgerust of gegeten en waar beleving, kleur en materiaalkeuze essentieel zijn. Om uw droomtuin te realiseren is het van belang dat er een doordacht ontwerp wordt gemaakt. Berk Buitenprojecten beschikt over de juiste middelen, kennis en creativiteit om dit voor u op papier te zetten.

Het aanleggen van uw tuin doen wij aan de hand van een op maat gemaakte offerte of op basis van nacalculatie. Ten behoeve van de aanleg maken wij onder andere gebruik van machines als minigravers, shovels en mobiele kranen waarmee we in korte tijd veel werk kunnen verzetten. Naast de reguliere tuinwerkzaamheden als grondwerk, straatwerk en groenvoorziening kunt u bij Berk Buitenprojecten ook terecht voor specialistische werkzaamheden zoals houten constructies, voegwerkzaamheden of een zwemvijver!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw tuin? Neem dan contact met ons op, wij gaan namelijk graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Bekijk onze diensten